Μάρκετινγκ – Τα Καλύτερα Στοιχεία για Έμπνευση

Μάρκετινγκ - Τα Καλύτερα Στοιχεία για Έμπνευση

Το να βρεις κίνητρο για να ξεκινήσεις και να κάνεις «μαγικά του Μάρκετινγκ» στη δουλειά σου ένα τυπικό πρωινό της εβδομάδας μπορεί να χρειαστεί εξαιρετική προσπάθεια και συνήθως αρκετές δεκάδες ώρες σχεδιασμού, αλλά ειναι προτιμότερο απο το να ρισκάρεις έναν πονοκέφαλο λόγω καφεΐνης.

Έχω διαπιστώσει ότι αντί να εξαρτούμαι από τον καφέ μου για να ξεκινήσει να δουλεύει ο εγκέφαλος μου,  άρχισα να διαβάζω διάφορα άρθρα ψυχολογικού μάρκετινγκ και χαρακτηριστικών του για έμπνευση.

Ορισμένες από αυτές τις προτάσεις προέρχονται από ανθρώπους εντελώς διαφορετικούς από αυτούς που δουλέυουν σε ένα τυπικό τμήμα μάρκετινγκ, και μερικοί από αυτούς προέρχονται από τομείς εκτός επιχειρήσεων, αλλά όλοι τους προσφέρουν δεδομένα και προτάσεις που θα σε βοηθήσουν στην οποιαδήποτε επαγγελματική σου δραστηριότητα στον τομέα του Μάρκετινγκ.

Αν αναζητάτε έμπνευση, μην την ξαναψάξετε αλλού!

Μάρκετινγκ - Τα Καλύτερα Στοιχεία για Έμπνευση

Έμπνευση

Θα ήταν ωραία αν η έμπνευση χτυπούσε την πόρτα όταν την χρειάζεσαι. Δυστυχώς όμως μπορεί να πάρει αρκετό χρόνο, αλλά έτσι είναι η ζωή, και πολλές από τις μεγαλύτερές ιδέες μας έρχονται για παραδειγμα όταν ασχολούμαστε με κάτι εντελώς άσχετο, όπως με το να κάνουμε ντους. Έτσι, από μια απλή σκέψη μπορεί να προέλθει έμπνευση. Επίσης μην περιμένεις από μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων να είναι υπεύθυνοι για νέες ιδέες. Εάν σας έρθει έμπνευση, απλά ακολουθήστε την όπου σας οδηγήσει.

Στρατηγική

Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας είναι η στρατηγική. Η στρατηγική είναι κατευθυντήρια για την προώθηση του προϊόντος ή της υπηρεσίας σου. Μην ξεκινήσεις μια νέα εκστρατεία μάρκεντιγκ, εάν δεν έχεις πρώτα σκέφτει τη γενική στρατηγική πίσω από αυτήν.

Ιστορία

Μην σπαταλάς χρόνο στο να βρείς και να αφηγηθείς μια σκέτη ιστορία. Βρες μια πραγματική ιστορία σχετικά με την επωνυμία σου, και παρουσιάσέ την καλά!

Κίνητρο

Τελευταίο, αλλά καθόλου λιγότερο σημαντικό, βρες το κίνητρό σου! Βρες αυτό που ξυπνάει τη φαντασία σου, και βάλε καθημερινούς στόχους. Ακόμη και μικρά βήματα, μέρα με τη μέρα,  θα αποφέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα κάποια στιγμή στο μέλλον!

Χρειάζεσαι βοήθεια;

Αν είσαι προβληματισμένος με το περιεχόμενο που θέλεις να διαφημήσεις, οι σύμβουλοι Μάρκετινγκ της εταιρείας μας μπορούν να σε βοηθήσουν! 

Αν θέλεις να διαβάσεις περισσότερα άρθρα από εμάς ακολούθησέ μας παρακάτω:

Facebook: https://www.facebook.com/StartupArk/

 Instagram: https://www.instagram.com/startupark/?hl=el

 Twitter: https://twitter.com/sartupark?lang=el&lang=el

Linkedin: linkedin.com/company/startupark

 

Βρες την ιστοσελίδα μας : http://startupark.com/

Μάθε περισσότερα για τις Προκλήσεις μας ΕΔΩ!

©2020 Startup Games - A sub-brand of THE STARTUP ARK

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending
or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account